Response By Doro

Yksinkertaiset ja älykkäät puhelimet, kellot ja tabletit senioreille!

Tutustu tuotteeseen Response by Doro

Kun valitset Doro-matkapuhelimen, saat ilmaiseksi käyttöösi myös arvokkaita ominaisuuksia ja palveluita. Ilmaisella Response by Doro -palvelulla luotetut läheisesi ja ystäväsi, eli vastaajat, voivat olla apunasi riippumatta siitä kuinka kaukana he ovat.

Palvelu mahdollistaa:

• yhteydenottamisen läheisiisi apua tarvitessasi helposti painamalla kerran puhelimen takana olevaa Response-painiketta.
  • vastaajillesi  sinun auttamisen kaikissa puhelimesi tärkeissä asetuksissa. Kaikki omasta älypuhelimesta.

Apu aivan ulottuvillasi

Jos milloin tahansa tarvitset nopeasti apua, puhelimen takana olevan Response-painikkeen pitkä kolmen sekunnin painallus (tai kolme lyhyttä ja nopeaa painallusta) lähettää hälytyksen samanaikaisesti vastaajillesi. Ensimmäinen pyyntösi hyväksyvä vastaaja yhdistetään automaattisesti kaiuttimesta kuuluvaan äänipuheluun Doro-puhelimessa. Sinun ei tarvitse avata Doro-puhelinta ja vastata puheluun, se tapahtuu automaattisesti puolestasi.

Etätuki

Response by Doro -palvelu mahdollistaa läheisillesi joidenkin puhelimesi asetusten säätämisen. Jos et voi kuulla puhelimesi soivan, puhelin voi olla hiljaisessa tilassa. Silloin äänenvoimakkuuden voi aktivoida tai sitä voi lisätä kauko-ohjatusti. Myös tulevan puhelun äänenvoimakkuutta voi lisätä. Joitain näytön ja kirkkauden asetuksia, kuten tekstikokoa tai näytön kirkkautta, voi myös mukauttaa.

Tämän voi tehdä vastaajan älypuhelinsovelluksella (ladattavissa ilmaiseksi vastaavasta sovelluskaupasta).

GPS-integraatio

Äänipuhelun yhdistämisen lisäksi jokaisen avunpyynnön yhteydessä jaetaan puhelimen GPS-sijainti. Vastaajat voivat nähdä seniorin sijainnin ja antaa tarvittaessa apua.

Ei voi ohittaa

Hälytys kuuluu vastaajan älypuhelimessa erottuvalla ja vahvalla signaalilla, joka soi jopa silloin, kun puhelin on asetettu "Älä häiritse"- tai "Hiljainen"-tilaan. Varmuus sille, etteivät hälytykset jää huomaamatta.

Miten se toimii?

Response by Doro -sovellus on esiasennettu kaikkiin yhteensopiviin Doro-puhelimiin. Vastaajan on vain ladattava ilmainen sovellus Play Kaupasta  tai  App Storesta, luoda sitten tili ja linkittää se seniorin Doro-puhelimen tiliin.