Fjärrsupport med TeamViewer-appen

Behöver du hjälp med att installera en app eller ansluta till Wi-Fi? Med TeamViewer-appen kan dina närstående hjälpa dig med din Doro smartphone eller Doro Tablet på distans. Personen son du bjuder in kommer att få direkt tillgång till din smartphone och kan ta kontroll över den på ett säkert sätt via sin egen enhet - i realtid.

Såhär kopplar du ihop enheter med TeamViewer-appen

1. TeamViewer-appen som heter "QuickSupport” är förinstallerad på Doros smartphones. Appen kan också laddas ner från Googles Play Butik gratis.

2. En betrodd släkting eller vän kan ladda ner och installera appen "TeamViewer för fjärrstyrning" på sin smartphone eller surfplatta, eller gå in via datorn på start.teamviewer.com

3. Öppna appen “QuickSupport” på din Doro-smartphone och säg eller skicka ID-numret som visas på skärmen till din betrodda kontakt.

4. Din kontakt skriver in ID-numret på sin enhet.

5. Acceptera fjärrsupporten i pop-up-fönstret genom att klicka på "Tillåt".

6. Klart!

TeamViewer eller Response by Doro?

Få kostnadsfri tillgång till värdefulla funktioner och tjänster på distans både med den förinstallerade TeamViewer- och Response by Doro-appen. Response by Doro är en tjänst som kan användas för att larma dina utvalda närstående om du behöver hjälp, genom att trycka på trygghetsknappen på baksidan av telefonen. Med tjänsten kan också dina närstående hjälpa dig med vissa viktiga inställningar i din telefon, såsom ljudvolymen, skärmens ljusstyrka och teckenstorlek. Allt via sina egna smartphones i appen Response by Doro.

Upptäck Response by Doro