TeamViewer

Hulp nodig bij het installeren van een app of het verbinden met wifi? Met de TeamViewer-app kunnen vertrouwde familieleden en vrienden u op afstand helpen met uw Doro-smartphone of Doro Tablet. De persoon die u uitnodigt krijgt directe toegang en kan via zijn/haar toestel veilig en in realtime de controle over uw smartphone overnemen, alsof hij/zij fysiek naast u zit.

Apparaten verbinden met TeamViewer

1. De TeamViewer-app 'QuickSupport' is vooraf geïnstalleerd op de Doro-smartphones. U kunt de app ook gratis downloaden via de Google Play Store.

2. Een vertrouwd familielid of vriend kan de 'TeamViewer Remote Control'-app downloaden en installeren op zijn/haar smartphone of tablet of via zijn/haar computer door start.teamviewer.com in een browser te typen.

3. Open de 'QuickSupport'-app op uw Doro-smartphone en vertel of verstuur de ID die op het scherm wordt weergegeven aan uw vertrouwde contactpersoon.

4. Uw contactpersoon voert de ID in de app op zijn/haar apparaat in.

5. De Doro-gebruiker moet ondersteuning op afstand in het pop-upvenster accepteren door op 'Toestaan' te klikken.

6. Klaar!

TeamViewer of Response by Doro?

Krijg gratis toegang tot waardevolle functies en diensten op afstand via de vooraf geïnstalleerde TeamViewer-app en Response by Doro. De Response by Doro-app is een service die wordt gebruikt om waarschuwingen te verzenden naar vooraf ingestelde contactpersonen wanneer de assistentieknop op een Doro-telefoon wordt ingedrukt. Het stelt u ook in staat om hulp te krijgen van uw dierbaren bij bepaalde belangrijke instellingen, zoals het volume van het belsignaal, helderheid van het scherm en tekstgrootte, allemaal vanaf hun eigen smartphone.

Ontdek Response by Doro