TeamViewer

Enkle og smarte telefoner, ure og tablets til seniorer

TeamViewer

Har du brug for hjælp til at installere en app eller oprette forbindelse til Wi-Fi? Med TeamViewer-appen kan betroede familiemedlemmer og venner yde fjernhjælp til din Doro-smartphone. Den person, du inviterer, får direkte adgang og kan sikkert overtage styringen af din smartphone via sin egen enhed i realtid, som hvis I sad sammen.

Sådan opretter du forbindelse mellem enheder med TeamViewer

1. TeamViewer-appen "QuickSupport" er forudinstalleret på Doro-smartphones. Appen kan også downloades gratis fra Google Play Butik.

2. Et familiemedlem eller en ven kan downloade og installere "TeamViewer til fjernstyring" på sin egen smartphone eller tablet eller bruge den på sin computer ved at indtaste start.teamviewer.com i sin browser.

3. Åbn "QuickSupport"-appen på din Doro-smartphone, og fortæl eller send det ID, der vises på skærmen, til din kontakt.

4. Din kontaktperson indtaster ID'et i appen på sin egen enhed.

5. Doro-brugeren skal acceptere fjernhjælp i pop op-vinduet ved at klikke på "Tillad".

6. Klar!

TeamViewer eller Response by Doro?

Få gratis adgang til værdifulde funktioner og tjenester via fjernadgang med den forudinstallerede TeamViewer-app og Response by Doro. Response by Doro-appen er en tjeneste, der bruges til at sende alarmer til foruddefinerede kontaktpersoner, når du trykker på tryghedsknappen på en Doro-telefon. Det giver dig også mulighed for at få hjælp til vigtige indstillinger fra dine nærmeste, som ringetonens lydstyrke, skærmens lysstyrke og tekststørrelse, alt sammen fra deres egen smartphone.

Se Response by Doro