De slimme manier om uw camera te gebruiken

8

De slimme manier om uw camera te gebruiken

Hopelijk weet u dat de camera in uw smartphone heel veel kan! Daarnaast worden de foto's die u maakt geordend in een album dat u altijd bij u hebt en dat gemakkelijk kan worden bekeken en met anderen kan worden gedeeld. Onze fotoschool geeft u de beste tips voor het maken van uitstekende foto's.

Fotografeer als een professional

We zijn allemaal fotografen en met de camera in uw smartphone kunt u echt geweldige foto's maken. Volg deze eenvoudige tips op en u zult er snel achterkomen hoe u nog betere foto's maakt. Maak indruk op familie en vrienden met professioneel ogende foto's!

1. Durf dicht bij het onderwerp te komen.

2. Bepaal wat op de foto moet komen in plaats van te proberen 'alles' erop te krijgen.

3. Onthoud dat met sommige telefoons een foto pas wordt gemaakt wanneer u uw vinger van de sluiterknop haalt.

4. Houd de camera stil. Als u binnenshuis foto's maakt zonder flitser, is dit essentieel voor de scherpstelling. Leun tegen een deurstijl of een stoel voor ondersteuning.

5. Maak bij voorkeur buiten foto's voor een natuurlijk licht.

6. Zoek een 'schone' achtergrond. Bij het maken van portretten is het belangrijk dat de achtergrond niet teveel aandacht trekt. Voorkom dat er dingen achter de hoofden van mensen uitsteken.

7. Ten slotte wordt dit advies door alle professionele fotografen beaamd: Maak veel foto's omdat u hierdoor meer kans hebt om het perfecte plaatje te schieten. Wees niet bang om teveel foto's te maken. Uw telefoon heeft genoeg ruimte en u kunt gemakkelijk later foto's wissen die niet goed zijn.

Deel uw foto's

Een van de mooiste dingen van een smartphone is de mogelijkheid om geweldige momenten te delen zodra ze plaatsvinden. Maak een foto en stuur deze meteen door naar vrienden en familie via mms, e-mail of sociale media. Het is de perfecte manier om de groeten te doen wanneer u op reis bent. U kunt de foto's die u hebt genomen ook afdrukken, of waarom laat u geen fotoboek afdrukken als herinnering aan uw vakantie? Veel geluk met uw fotografie. Klik, klik!

Opnames maken met uw Doro-smartphone

1. Ga vanaf het Home-scherm naar het pictogram camera of "klik" en tik erop

2. Tik op het gedeelte van de afbeelding waar de camera zich op moet richten

4. Tik in het scherm op het sluiterpictogram om een foto te maken

5. Om de foto te zien tikt u op de miniatuurfoto linksonder in het scherm

Foto's delen vanaf uw Doro-smartphone

1. Terwijl u de foto in beeld hebt, tikt u op de knop "Ik wil" in de rechterbovenhoek van het scherm

2. Tik op "Deze afbeelding delen"

3. Tik op "Bericht" om de afbeelding als een mms te verzenden

4. Kies uit uw lijst met contactpersonen de persoon aan wie u de afbeelding wilt sturen

5. Typ een groet en druk op "Verzenden"