E-mail på mobilen

5

E-Mail

Med en e-mail-konto på din smartphone kan du nemt sende beskeder og fotos samt modtage nyhedsbreve, kampagnetilbud og fakturaer, når du ikke har adgang til en computer. Det er gratis at oprette en e-mail hos de fleste udbydere.

Gmail

Første gang du starter din nye Doro-telefon op, bliver du bedt om at oprette en Gmail-konto. Gmail er en gratis e-mail-konto fra Google, der forbinder alt det, du foretager dig på din smartphone (bl.a. Google kalender, kontakter og apps). Du kan bruge Gmail som din primære e-mailadresse, men hvis du allerede har en anden e-mailadresse, som du gerne vil fortsætte med at bruge til at sende og modtage e-mails, er dette også en mulighed. Det er dog nødvendigt at have en Gmail-konto på din Doro-telefon for at kunne downloade apps. Hvis du ikke har en Gmail-konto, kan du oprette en her.

Andre e-mailadresser

Hvis du allerede har en e-mailadresse fra en anden udbyder (Telia, Hotmail, Outlook, Yahoo eller lignende) kan du også tilføje disse konti til din Doro-telefon. På den respektive e-mail-udbyders hjemmeside er der normalt oplysninger om, hvordan man kobler e-mailadressen til sin Doro-telefon. Dette kaldes ofte "konfigurer e-mail med Android".

Husk!

Desværre kan e-mail-konti blive udsat for spam, hvor virksomheder og enkeltpersoner sender en masse uønskede beskeder, der ofte har til hensigt at lokke dig til at købe noget. Et tip er at markere disse som spam, så får du dem ikke længere i din indbakke. Det er også vigtigt ikke at åbne e-mails, der kommer fra en ukendt afsender. Det kan nemlig være virus og spyware, der beskadiger din mobil eller computer eller i værste tilfælde stjæler dine private informationer som adgangskoder og kontooplysninger. Hvis du altid har dette i baghovedet, kan du roligt anvende e-mailen på din mobiltelefon.

Sådan tilføjer du en Gmail-konto på din Doro-telefon

• Tryk på "Vis"
  • Tryk på "Min e-mail"
  • Tryk på "Jeg vil" i øverste højre hjørne
  • Vælg "Administrér konti"
  • Tryk på "Tilføj konto”
  • Udfyld din e-mailadresse i feltet "E-mailadresse"
  • Så får du spørgsmålet "Hvis du vil tilføje en Gmail-adresse, skal du registrere din Google-konto på din enhed" - vælg "OK"
  • Udfyld din Gmail-adresse i feltet "E-mail eller Telefonnummer" og tryk på "Næste"
  • Udfyld dit Gmail-kodeord og tryk på "Næste"
  • Accepter servicevilkår og sikkerhedspolitik
  • Gmail anmoder nu om tilladelse til at sende, slette og administrere e-mail. vælg "Tillad" for at fortsætte
  • Vælg Kontoindstillinger og Synkroniseringsfrekvens (anbefalet hvert 15. minut) og tryk på "OK"
  • Giv kontoen et navn og vælg, hvilke navne der vil blive vist i modtagerens indbakke, når du sender e-mail. Tryk på "OK
  • Tillykke! Nu har du tilføjet kontoen til din Doro telefon. Tryk på "OK" for at afslutte